Dorpsavond over zonnepanelenproject Haarle Energie Neutraal

HAARLE – Haarle Energie Neutraal presenteert op dinsdag 21 mei een dorpsavond in het Sportorant. Centraal staat het zonnepanelenproject van de werkgroep Dorpskracht. Die heeft in de eerste maanden van 2019 een aanbod voor het plaatsen van zonnepanelen op koopwoningen in Haarle voorbereid.

Hiervoor zijn offertes opgevraagd bij verschillende zonnepanelenaanbieders. Daarbij is ook gedacht aan lokale partijen. Scherpe tarieven en een goede service waren de uitgangspunten. Gezamenlijk met een expert zijn de offertes vergeleken en is een keuze gemaakt. De werkgroep gaat er vanuit dat ze de inwoners van Haarle hierdoor een passend aanbod kan doen.
Het programma start om 20.00 uur. Tijdens de dorpsavond kunnen inwoners van Haarle meteen een offerte conform het gepresenteerde aanbod aanvragen. De leverancier neemt vervolgens contact op. Het is namelijk aan de leverancier en de geïnteresseerde Haarlenaar om tot een deal te komen. Tijdens de avond is ook ruimte voor het stellen van vragen. Vooraf aanmelden voor deze avond is niet nodig, alle Haarlenaren zijn van harte welkom.

Voor meer informatie over het project Dorpskracht en Haarle Energie Neutraal ga naar staging2.haarle.com/energie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.