Derde editie van ‘Vroeger op Lierderholthuis’

LIERDERHOLTHUIS – Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, vindt de derde editie van het tweejaarlijkse evenement ‘Vroeger op Lierderholthuis’ plaats. Een plaatselijke commissie presenteert weer een wandeling, gezamenlijk ontbijt en een theatershow.

Start van de wandeling is om 8.30 uur vanaf het Dorpshuis Lierderholthuis. Rond 10.15 uur volgt een gezamenlijk ontbijt met een taartenbuffet gemaakt door vrijwillige bakkers. Aansluitend, om 11.30 uur, verzorgen cabaretier Arno van der Heyden en zijn crew de show Heksenjacht.

De basisschooljeugd kan tegelijkertijd kijken naar een voorstelling van goochelaar Jan (viervoudig kampioen goochelen voor kinderen). De deelnamekosten bedragen 10 euro (basisschooljeugd half geld). Slecht ter been? Maak dan gebruik van de huifkar. Het is mogelijk om tijdens het ontbijt of voor het ochtendtheater aan te haken. Aanmelden (uiterlijk 28 mei) kan via vroegerop@gmail.com. Kijk voor meer informatie op staging2.lierderholthuis.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.