De Schellevissen en Swinging Vocal Pleasure brengen de beelden in Mariënheem tot leven.

MARIËNHEEM – Op donderdag 30 mei laten de ‘Swinging Vocal Pleasure’ uit Heino en het ‘Vissersvrouwenkoor de Schellevissen’ uit Almelo van zich horen in de beeldentuin. In deze prachtige omgeving kan genoten worden van hun mooie klanken. Van 11.00 uur tot 11.30 uur, van 13.30 uur tot 14.00 uur en van 15.30 uur tot 16.00 uur.

Swinging Vocal Pleasure

Dit koor uit Heino is formeel opgericht in 2008 en bestaat uit 50 zangers en zangeressen. Het repertoire is zeer breed. De naam zegt het al; een swingend vocaal ensemble, waarin zingen en elkaar ontmoeten voorop staan. Het koor staat onder de muzikale leiding van Willem Jan van Asselt.

Vissersvrouwenkoor de Schellenvissen

Het Vissersvrouwenkoor is een koor van 60 dames, onder leiding van de dirigente Andrea Klooster. Muzikaal worden zij begeleid door het combo, dat bestaat uit zes personen. Het bespelen van de bandeon geeft een extra muzikaal accent aan het geheel. De Schellevissen vieren dit jaar hun 15 jarig jubileum.

De entree is 5 euro. Breng voor meer informatie een bezoek aan de website: staging2.deschellevissen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.