Home / Sallandcentraal / De Reisgenoot bij de Olsterhof

De Reisgenoot bij de Olsterhof

OLST – Singer/songwriter Maarten van Veen treedt op zondag 2 juni op bij lifestylewinkel de Olsterhof in Olst. Van Veen, ook bekend als ‘de Reisgenoot’, balanceert op de grens tussen pop en kleinkunst. Hij laat zich inspireren door zowel de oude Nederlandse protestzangers als de jongste generatie Hollandse hip-hop. Zowel Spinvis als Nielson zijn terug te horen in zijn geluid. Zijn optreden maakt onderdeel uit van het programma van de koopzondag bij de Olsterhof. Die duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Van Veen verzorgt vanaf 12.00 uur meerdere sessies. Zie verder www.olsterhof.nl. De toegang is gratis.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.