De Reisgenoot bij de Olsterhof

OLST – Singer/songwriter Maarten van Veen treedt op zondag 2 juni op bij lifestylewinkel de Olsterhof in Olst. Van Veen, ook bekend als ‘de Reisgenoot’, balanceert op de grens tussen pop en kleinkunst. Hij laat zich inspireren door zowel de oude Nederlandse protestzangers als de jongste generatie Hollandse hip-hop. Zowel Spinvis als Nielson zijn terug te horen in zijn geluid. Zijn optreden maakt onderdeel uit van het programma van de koopzondag bij de Olsterhof. Die duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Van Veen verzorgt vanaf 12.00 uur meerdere sessies. Zie verder staging2.olsterhof.nl. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.