Home / Sallandcentraal / De Reisgenoot bij de Olsterhof

De Reisgenoot bij de Olsterhof

OLST – Singer/songwriter Maarten van Veen treedt op zondag 2 juni op bij lifestylewinkel de Olsterhof in Olst. Van Veen, ook bekend als ‘de Reisgenoot’, balanceert op de grens tussen pop en kleinkunst. Hij laat zich inspireren door zowel de oude Nederlandse protestzangers als de jongste generatie Hollandse hip-hop. Zowel Spinvis als Nielson zijn terug te horen in zijn geluid. Zijn optreden maakt onderdeel uit van het programma van de koopzondag bij de Olsterhof. Die duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Van Veen verzorgt vanaf 12.00 uur meerdere sessies. Zie verder www.olsterhof.nl. De toegang is gratis.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.