Concert voor jong en oud met twee jonge toptalenten

WIJHE – Een groot aantal leerlingen van Pianolespraktijk Rianne Hoek van Dijke uit Wijhe, geeft op zaterdag 11 mei, op de onlangs aangeschafte concertvleugel, in de sfeervolle Nicolaaskerk in Wijhe, het jaarlijkse concert. Om dit te vieren krijgt het optreden een feestelijk tintje. Er spelen leerlingen van allerlei leeftijden en niveaus. Uitgevoerd wordt muziek van klassieke componisten: Purcell, Beethoven, Chopin, Rachmaninov en Debussy. Ook de populaire muziek van de Italiaanse componist Einaudi zal niet ontbreken. Verder is er lichte muziek van o.a. Rod Stewart en Simon & Garfunkel. Voor de intermezzi zijn te gast; de jonge toptalenten Ildikó Snijders (klassiek gitaar), winnaar Gaudeamusprijs Prinses Christina Concours en Sofia Asghari (zang), bekend van o.a. Holland Got Talent en Superkids.

Het belooft een gevarieerd en boeiend programma te worden voor alle leeftijden. Er is een gratis pauzedrankje en na afloop is er rond 21.00 uur een nazit, met hapjes en drankjes. Iedereen is van harte welkom. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop 6,50 euro en voor kinderen t/m 12 jaar/CJP 1,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de mail: riannehoekvandijke@hetnet.nl en bij de Wijhese Primera Boekhandel (Schippers) en Boek & Kantoor Korten in Olst. De voorverkoop sluit op 11 mei a.s. om 12 uur.

Aan de zaal kosten de kaarten 7,50 euro en voor kinderen/CJP 2,50 euro. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 18.30 uur, De zaal is geopend om 19.00 uur.

Meer informatie is te vinden op: staging2.vriendennicolaas.nl of op staging2.riannehoekvandijke.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.