College Olst-Wijhe naar Welsum

WIJHE – Het college van B&W van Olst-Wijhe brengt op dinsdag 14 mei een kernenbezoek aan Welsum. Dat vindt plaats bij Dorpshuis De Bongerd. Het gemeentebestuur en PB Welsum praten de bezoekers onder andere bij over de stand van zaken met betrekking tot snel internet in het buitengebied, de opknapbeurt van de IJsseldijk, de energievisie, het project Welzorgsum en de Stimuleringsregeling Toekomstgericht wonen. Daarnaast is er aandacht voor de viering van 75 jaar Vrijheid in 2020. Ook in Olst-Wijhe zijn hiervoor activiteiten in voorbereiding. Verder kunnen de bezoekers vragen stellen aan het college. Aanvang is om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.