Chagrijnige Tukker Helligen Hendrik scoort in HOFtheater

RAALTE – Helligen Hendrik mocht afgelopen weekend maar liefst twee keer zijn gal spuwen in het HOFtheater. De chagrijnige Tukker, een typetje van RTV Oost-man/cabaretier Bert Eeftink, stond twee keer voor een uitverkochte bak.

Hij bracht zijn voorstelling ‘Oald Zeer’. Lekker zeiken, tekeer gaan over de kleine (en grote) irritaties in het leven (andere mensen in het algemeen) en ook niet al te serieuze bespiegelingen over de vergankelijkheid van het bestaan.

Helligen Hendrik staat namelijk aan de vooravond van zijn 65e verjaardag. Maar van mildheid was nog lang geen sprake. Dit tot grote vreugde van het publiek.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.