Home / Sallandcentraal / Buurtschap Elshof in de bloemen
.

Buurtschap Elshof in de bloemen

ELSHOF – Op zaterdag 11 mei is de buurtschap Elshof versierd met bloemen. Namens de gemeente Olst-Wijhe was het wethouder Anton Bosch die, onder belangstelling en met medewerking van een potig team buurtbewoners, een bloembak aan een van de lantarenpalen op de Elshof bevestigde. Hiermee werd een belangrijke stap genomen in het leefbaarheidsproject binnen de kern Elshof. In 2017 was reeds het plan geboren om de buurtschap Elshof op te fleuren middels bloembakken aan de lantarenpalen. Hierdoor kunnen alle mensen nog meer genieten van het mooie buurtschap. Daarnaast vergroot het de betrokkenheid van de bewoners bij de buurtschap.

De samenwerking vergroot ook de eigen verantwoordelijkheid voor de leefbaarheid. De doelen sloten precies aan op de speerpunten voor ‘leefbaarheid in de kernen’, zoals omschreven in de woonvisie van de gemeente Olst-Wijhe. Er is dan ook subsidiegeld door de gemeente beschikbaar gesteld en mede door enkele lokale sponsoren is het uitvoeren van het plan mogelijk geworden.

Buurtschap Elshof bedankt de gemeente Olst-Wijhe en de sponsoren te weten: Autobedrijf Rutgers, Groenrijk Johnny Holtkuile, Van Dartel Potgrond, Loonbedrijf Lozeman en Medisch Pedicure-praktijk Voet & Zo Wijhe. Maar vooral ook bedanken de bewoners zichzelf: “Met mekare hebt wie d’r wat moois van e’mak.”

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.