Burgemeester Dadema op bezoek bij jubilerend echtpaar in Heino

HEINO – Burgemeester Dadema heeft afgelopen week een bezoek gebracht aan de heer en mevrouw Ganseij uit Heino. Op 14 mei vierden zij het diamanten huwelijk.

Meneer Ganseij werd in 1933 in Zwolle geboren. Mevrouw Roeberts kwam in 1935 in Oudleusen ter wereld. Inmiddels hebben ze zes kinderen, tien kleinkinderen en één achterkleinkind. De tweede is zelfs al op komst!

Ze hebben tot tien jaar geleden een boerderij gehad aan de Hagenweg in de gemeente Dalfsen. Ze wonen nu al tien jaar geheel zelfstandig in Heino. Meneer Ganseij is nog altijd actief in de grote tuin en loopt nu regelmatig door Heino voor een boodschap en een praatje. De markt op maandagochtend is inmiddels vaste prik. Mevrouw Ganseij fitnesst wekelijks een uur om fit en bewegelijk te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.