Bruidspaar Kutschruiter-Schokker 60 jaar getrouwd

RAALTE – Op woensdag 8 mei, waren de heer en mevrouw Kutschruiter-Schokker, 60 jaar getrouwd. Burgemeester Dadema bracht hen een bezoek. Anton Kutschruiter is geboren op 21 juni 1930 in Wijhe. Hij was de jongste jongen uit het gezin. Sientje Schokker is geboren op 4 november 1929 in Tuk. Op 8 mei trouwden zij voor de wet en op 12 mei voor de kerk.

Als kind maakten ze beiden de oorlogsjaren en de wederopbouw mee. Als jongste zoon van het gezin werd Anton geacht de boerderij over te nemen. In 1959 trouwden ze, waarna ze het bedrijf aan de Wengelo overnamen. Ze kregen drie kinderen: Harrie, André en Ans. Later kwam de aanhang erbij; Ria, Ingrid en Gerard. In totaal hebben ze zes kleinkinderen; Suzanne, Dennis, Remco, Manon, Romy en Glenn en drie achterkleinkinderen: Angelina, Julian en Dylan. Het vierde achterkleinkind is op komst.

Eind jaren tachtig hebben ze de boerderij overgedragen aan hun oudste zoon Harrie. Ze kochten zelf het huis aan de Enkweg in Wijhe. Na ongeveer 25 mooie jaren daar gewoond te hebben, werden het huis en de tuin te groot, waardoor ze het moesten verkopen. Een verhuizing naar Wijhezicht was het gevolg. Maar na enkele gezellige jaren werden deze huisjes afgebroken. Noodgedwongen moeten ze verhuizen naar de Julianalaan waar ze uiteindelijk nog vier jaar woonden. Na deze vier jaar bleek zelfstandig wonen, niet meer haalbaar te zijn en verhuisden ze in de winter van 2018 naar de Schuilenburg in Raalte.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.