Home / Nieuws / Bekijk de hergeboorte van een klassieker

Bekijk de hergeboorte van een klassieker

WESEPE – Carrosseriebouw Jansen in Wesepe houdt op zaterdag 15 en zondag 16 juni weer een open huis. Beide dagen is iedereen tussen 10.00 en 17.00 uur welkom om alle facetten van het bouw- en restauratieproces van oldtimers te bekijken. Van een vergeten chassis naar een schitterend automobiel.

Tegen de achtergrond van Bentleys, Maserati’s en Rileys komen de bezoekers alles te weten over het restauratieproces van een oldtimer. Apparaten en gereedschappen uit lang vervlogen tijden worden gedemonstreerd en vooroorlogse auto’s staan in verschillende fases van restauratie klaar. Van lassen en slijpen tot het gepoetste eindresultaat. Ook dit jaar is er weer een oldtimerbouwpakket. Hiermee worden verschillende stappen van het restauratieproces doorlopen. Het bouwpakket is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Het betreft dit jaar een limited edition, dus is het belangrijk om er snel bij te zijn.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.