BC Raalte 90 tweede in gewestelijke finale

.

RAALTE – In de klasse 2c van de biljartcompetitie van de Stedendriehoek, werd het eerste team van BCRaalte90 kampioen. Drie wedstrijden voor het eind was de voorsprong zo groot, dat inhalen onmogelijk was. Het team bestaande uit: Pascal Schrijver, Wichert Schuurman, Herman Booijink en Jan Louwes speelde in Tijenraan.

Door het kampioenschap was deelname aan het districtskampioenschap in Zutphen een feit. Tegenstanders waren De Boerderij uit Beekbergen en Dorpszicht uit Oene. Als winnaar ging men door naar de gewestelijke tussenronde in Apeldoorn. Ze wonnen van De Haven uit Hengelo en Rosegaar uit Halleen. Raalte werd hier ook eerste en plaatste zich voor de gewestelijke finale in Hengelo (O).

De andere finalisten waren De Boerderij (Beekbergen) en Centrum 3 (Denekamp). In een spannende finale vergaarde het team BC Raalte90 zes matchpunten, evenveel als de Boerderij. Het gemiddelde van De Boerderij lag met 94% echter net iets hoger dan dat van Raalte; 89%. Het team van BCRaalte90 moest genoegen nemen met de tweede plaats. Maar wel met een gouden randje!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.