Avondfietsvierdaagse in een ander jasje

LEMELERVELD – Van maandag 3 tot en met donderdag 6 juni vindt de jaarlijkse avondfietsvierdaagse plaats in Lemelerveld. Omdat het steeds moeilijker wordt om voldoende vrijwilligers te vinden, zijn er enkele veranderingen doorgevoerd. Zo wordt de route niet langer met pijlen uitgezet, maar krijgen de deelnemers een kaart/routebeschrijving mee. Terug naar de oude tijden en dus met een routestandaard op het stuur. Verder is er alleen voor de kinderen, die drie dagen fietsen, een kleine verrassing. Omdat veel mensen aangaven niet veel om een medaille te geven, is deze afgeschaft. Dit heeft als gevolg dat de kosten voor deelname veranderen. Op maandagavond betalen de deelnemers 4 euro, hiervoor mogen ze de hele week meefietsen. Een of meerdere avonden meefietsen kost 1 euro per keer. Er zijn dagelijkse routes van 20 km of 30 km. Bloaskapel de Heujschudders zorgt op donderdagavond voor een muzikaal onthaal op het Kroonplein. De organisatie is in handen van Cycling Lemelerveld en Kulturhus de Mozaïek. Starten kan tussen 18.00 en 19.00 uur bij de Kletsmajoor, Kroonplein 26 in Lemelerveld. Voor meer informatie neem contact op met Kulturhus de Mozaïek, tel: 0572 370306 of mail naar: info@kulturhuslemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.