Atletiekclinics voor kinderen van de basisschool

RAALTE – Atletiekvereniging AV Salland biedt in de maand juni atletiekclinics aan voor kinderen van de basisschool (groep 3 t/m 8). Een leuke manier om eens kennis te maken met de diversiteit van de atletieksport!

Op woensdag 5, 12 en 19 juni van 18.00 tot 19.00 uur zijn er clinics om alle onderdelen te oefenen. Op woensdag 26 juni wordt de reeks afgesloten met een pannenkoekentoernooi! Dit toernooi start om 14.30 uur en eindigt rond de klok van 17.00. Het is belangrijk om deze middag op tijd aanwezig te zijn.

Het toernooi bestaat uit diverse onderdelen en wordt ingedeeld op leeftijd. Alle uitslagen krijgen de kinderen mee op een diploma. Alleen bij deelname aan alle clinics kan er ook deelgenomen worden aan het toernooi!

Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom om de kinderen aan te komen moedigen of om gewoon een kijkje te komen nemen.

Opgeven voor de clinics kan via: info@avsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.