Arte Duo met ‘De Chinese Nachtegaal’ in Trefpunt

HEETEN – Heeten Klassiek sluit op zondag 26 mei haar seizoen af met een concert van het Arte Duo in kulturhus Trefpunt. Saxofoniste en theatermaakster Aubrey Snell en pianiste Lineke Lever brengen het sprookje ‘De Chinese Nachtegaal’ van Hans Christian Andersen over de Chinese keizer en een klein vogeltje tot leven.

Iedereen, jong en oud, is welkom. Het bestuur van Heeten Klassiek wil in haar programmering een bijdrage leveren om ook kinderen bekend en vertrouwd te maken met klassieke muziek. Het heeft daarom contact gezocht met de St. Bernadetteschool uit Heeten, waarna de twee partijen hebben besloten tot een gezamenlijke voorbereiding op het concert. Daarbij wordt in groep 3 tot en met 6 het sprookje van Hans Christian Andersen vooraf klassikaal voorgelezen en besproken. Daarna kunnen de kinderen zich inschrijven voor het concert. Tijdens en na de voorstelling mogen de kinderen vragen stellen.

De entree bedraagt 10 euro (kinderen half geld). Aanvang is om 14.30 uur; de deuren zijn geopend vanaf 14.00 uur. Na afloop is er een nazit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.