Apollo met Brassband Gelderland in Holstohus

OLST – Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit Olst en Brassband Gelderland verzorgen op zaterdag 11 mei een dubbelconcert in het Holstohus.

Zowel Apollo als Brassband Gelderland brengt die avond een gevarieerd programma. Brassband Gelderland speelt muziek uit allerlei landen. Een echte Hollandse meezinger zal daarbij niet ontbreken. Brassband Gelderland werd in 1965 door enkele enthousiaste koperblazers opgericht met als doel: het spelen van de echte, originele brassbandmuziek.

De leden van de band komen uit heel Gelderland (en sommige ook van daarbuiten). Een brassband bestaat uit alleen koperinstrumenten. Voor het publiek zal het verschil met Apollo goed te horen zijn, omdat in een fanfare met name de saxofoons een belangrijke rol hebben.

Aanvang is om 19.30 uur. De entreeprijs bedraagt 5 euro inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of te bestellen via staging2.brassbandgelderland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.