Activiteiten Dorpshuus Heino

Dansavond

HEINO – Op zaterdag 25 mei houdt het Dorpshuus weer een dansavond. Losgaan op de dansvloer met de foxtrot of de wals. Ouderwets zwieren over de dansvloer voor jong en oud met livemuziek van eenmansband Chris. Voor singles, koppels of met de hele vriendengroep. De dansavond is voor iedereen toegankelijk. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, de muziek start om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Schilderen op steigerhout

Op 4 juni heeft het Dorpshuus Heino een workshop schilderen op steigerhout; schilderen met acrylverf op panelen van 40×40 cm. Schilderervaring is niet nodig om toch met een mooi resultaat naar huis te gaan. Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig maar er kunnen ook een eigen voorbeelden meegenomen worden. Er is voldoende tijd voor uitleg over materialen -en technieken. Onder leiding van docent Marike Plomp kan er geëxperimenteerd worden en dat levert vaak verrassende resultaten op.

De workshop is van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur en de kosten bedragen 34,00 euro. Belangstellenden kunnen zich opgeven voor 28 mei bij de balie van het Dorpshuus Heino of via workshops@dorpshuusheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.