Olster Avond Wandel 4 Daagse staat voor 74e editie

OLST – Nog even en dan gaat de Avond Wandel 4 Daagse van Olst weer van start. De 74-ste editie is gepland van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei. De start is elke dag op een andere locatie. De organisatie hoopt jong en oud weer te mogen verwelkomen. Er zijn dagelijkse routes van 5 en 10 km. Die voeren zowel over verharde als onverharde paden.

De deelnemers worden vrijdagavond tussen 19.00 en 20.45 uur feestelijk ingehaald in de Burgemeester Bentinckstraat en park De Olsterhof. DJ’s zorgen daar voor muziek. De deelnemers aan de 10 km starten op dinsdag, woensdag en donderdag om 18.00 uur; die aan de 5 km die dagen om 18.30 uur. Op vrijdag vertrekken de deelnemers aan beide routes een half uur eerder (om respectievelijk 17.30 en 18.00 uur).

De start is op dinsdag bij de Hooiberg; op woensdag bij het Infocentrum IJssel in Den Nul, op donderdag bij Eetcafé Boskamp en op vrijdag bij Park Olsterhof. Voor meer informatie kan je contact opnemen met B. de Graaf via 06-30316195.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.