ZwemChallenge bij Tijenraan

RAALTE – Zwembad Tijenraan in Raalte haakt op zaterdag 18 mei aan bij de Nationale ZwemChallenge. Door het afleggen van een fun- en een survivalparcours in het wedstrijdbad kan iedereen met minimaal een A-diploma, jong en oud, erachter komen hoe het zit met zijn/haar zwemvaardigheid. De ZwemChallenge is ‘geopend’ van 16.00 tot 18.00 uur. Alle deelnemers ontvangen een deelnamecertificaat en een medaille en – indien nodig – een persoonlijk advies om de zwemvaardigheid te verbeteren. Ook mensen die niet mee willen doen, zijn die dag welkom. Het instructiebad, het therapiebad, het bubbelbad en de glijbaan zijn geopend voor recreatief gebruik. De Nationale ZwemChallenge wordt gehouden in het kader van de eerste Nationale Maand van de Zwemveiligheid. Hiermee wordt extra aandacht gevraagd voor het belang van de zwemveiligheid van iedereen in Nederland. Meer informatie of aanmelden? Kijk op zwembadtijenraan.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.