ZP Raalte naar N35 Media

RAALTE – ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, houdt op donderdagavond 11 april de netwerkbijeenkomst ‘Sta jij bij je doelgroep op de radar?’. ZP Raalte gaat daarvoor op bezoek bij een van haar leden: N35 Media in Heino.

N35 Media van Martijn Jansman fuseerde vorig jaar met Eyecatcher Communicatie van Rudi Buitenkamp. Tijdens de bijeenkomst geven Martijn en Rudi adviezen en praktische tips om bij de doelgroep op de radar te komen. Deelnemers die die avond feedback op hun reclame-uitingen, website, advertentie of persbericht willen, kunnen deze voor 9 april naar martijn@n35.nl sturen. Aanvang is om 19.15 uur. Deelname is gratis. Locatie is N35 Media aan de Paalweg 5 in Heino (naast de Boni). Na afloop is er een borrel. Opgave via info@zpraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.