Home / Sallandcentraal / Zonnebloem Heeten naar Intratuin

Zonnebloem Heeten naar Intratuin

HEETEN – De Heetense Zonnebloem-afdeling houdt op maandag 29 april een uitje naar de nieuwe Intratuin in Deventer. De kosten bedragen 16 euro per persoon inclusief koffie met wat lekkers, lunch en vervoer. Vertrek is om 9.15 uur vanaf de parkeerplaats bij kinderdagverblijf Woelwater/Stevenskamp aan de Weseperweg. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Mien Koggel, tel: 06-22218345 of via de e-mail: zonnebloem-heeten@hotmail.com. Bij opgave graag laten weten of men gebruik maakt van een rollator of rolstoel.

Lees ook

Valvetronic Brassband op herhaling in Bostheater Ommen

OMMEN – Vergeet ‘Dansen met Jansen’, daar komt helemaal niets van terecht. Het wordt ‘Dansen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.