Zang en Oratoriumvereniging Raalte schittert met Johannes Passion

RAALTE – Zang en Oratoriumvereniging Raalte bracht afgelopen zondag de Johannes Passion van J.S. Bach ten gehore in de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing in Raalte. Een technisch zeer zwaar muziekstuk. Die middag repeteerde het koor voor het eerst met het achttienkoppige orkest dat de gezangen ondersteunde. De generale verliep niet helemaal soepel, maar Wim de Croon toont zich na afloop dik tevreden over de uiteindelijke uitvoering, die circa driehonderd bezoekers op de been bracht. “We zijn een jaar aan het repeteren geweest. In het begin gaf een aantal leden aan dat het werk voor hen misschien te zwaar, te moeilijk was. Maar we hebben het uiteindelijk wel gehaald. We zijn dik tevreden, er was amper een foutje te horen.”

 

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.