Workshops EHBO aan baby’s en kinderen

RAALTE – Het Nederlandse Rode Kruis biedt op 2 en 9 mei en 6 juni de workshop ‘EHBO aan baby’s en kinderen’ aan in gebouw De Helpende Handen in Raalte.

In drie uur tijd oefenen de deelnemers de EHBO-vaardigheden bij de zeven meest voorkomende ongevallen/verwondingen bij kinderen: bewusteloosheid, verslikkingen, huidwonden, verstuikingen, brandwonden, hersenschuddingen en vergiftigingen. De deelnemers krijgen na afronding een bewijs van deelname en een minigids EHBO aan kinderen en baby’s. De workshop duurt telkens van 19.00 tot 22.00 uur en wordt door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullend pakket vergoed.

Inwoners van de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe kunnen zich met een kortingscode (rk salland midden) aanmelden en betalen dan maar 5 euro in plaats van 18,50 euro. Wie gebruik wil maken van deze korting kan zich aanmelden via ehboijsselland@rodekruis.nl met vermelding van naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, mailadres en de gewenste datum om de workshop te volgen. Eventueel biedt het Rode Kruis de workshop ook op locatie aan. Kijk voor meer informatie op kindeneerstehulp.nl, mail naar ehboijsselland@rodekruis.nl of bel 06-10749547.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.