Winnaar loterij Herxen mag kiezen tussen vakantiewoning en Ferrari

HERXEN – De winnaar van de loterij van Stichting Dorpshuis Herxen mag kiezen. Of een vakantiewoning in Heino of een Ferrari 458 Italia. Slechts één van die prijzen gaat er dus ook daadwerkelijk uit. Inmiddels is de loterij al vier maanden bezig, maar helaas gaat de verkoop van de loten nog niet hard genoeg. In totaal zijn er 9.999 loten beschikbaar die voor 98 euro worden verkocht. De loterij gaat door als er minimaal 7.708 loten over de balk gaan. Fred Dalhuisen, voorzitter van Stichting Dorpshuis Herxen, heeft er met de nieuwe (optionele) prijs alle vertrouwen in. “Ik hoor van allemaal mensen dat ze een lot willen kopen, maar uiteindelijk gebeurt het steeds niet. Ik denk dat we met de Ferrari de mensen over de streep kunnen trekken.” De trekking is op 16 juni tijdens het Herxer Feest. Zie verder staging2.windezeferrari.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.