Wijhese Harmonie huldigt leden

WIJHE – De Wijhese Harmonie heeft onlangs tijdens de jaarlijkse uitvoering in het Capellenborgtheater enkele leden in het zonnetje gezet.

Vlak voor de pauze huldigde voorzitter Anouk Nijlant twee jubilarissen: Dianca Stegeman en Annika Meinsma, allebei 12,5 jaar lid van de vereniging. Beiden ontvingen de bijpassende bondsspeld, oorkonde en bloemen.

Aansluitend vroeg Anouk de totaal verraste Gerrit Hulleman naar voren te komen, samen met zijn vrouw Annie. Gerrit kreeg te horen dat de vereniging hem heeft benoemd tot erelid. Onder daverend applaus ontving hij een herinneringsmedaille en een oorkonde. Bovendien waren er bloemen voor Annie.

Op de foto van links naar rechts: Annika Meinsma, Dianca Stegeman, Gerrit Hulleman en voorzitter Anouk Nijlant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.