Home / Sallandcentraal / Wandeling WijZ welzijn Ommen over de Luttenberg

Wandeling WijZ welzijn Ommen over de Luttenberg

OMMEN – WijZ welzijn Ommen houdt donderdag 25 april een wandeling, onder leiding van Agnes Nijmeijer. De route leidt dit keer over de Luttenberg met fraaie uitzichten en langs de flanken van de Luttenberg waar mooie oude boerderijen staan.

Deelname aan de wandeltocht kost 1,50 euro. Na afloop is er gelegenheid samen koffie te drinken in de museumboerderij De Laarman. Deelname aan de wandeling is voor eigen risico. Om 09.00 uur verzamelt de groep op de Voormars in Ommen. Om 09.30 start de wandeling vanaf de museumboerderij De Laarman in Luttenberg.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.