Wandeling voor partners van een volwassene met ASS

RAALTE – Vanuit de behoefte van een aantal partners van een volwassene met de diagnose autisme (ASS) of een vermoeden van autisme, nodigt Evenmens u uit voor een wandeling voor partners van iemand met ASS of met een vermoeden van ASS. Sinds enkele jaren wandelt de consulent OASE (Ouders Autisme Steunen Elkaar) met ouders van kinderen met autisme. De wetenschap op het gebied van autisme gaat verder en steeds vaker krijgen we signalen dat een volwassene/de partner deze diagnose krijgt. Veel dingen vallen dan op hun plek, maar daarnaast zijn er ook onzekerheden als hoe verder, waarom heb ik het niet eerder gezien, hoe ga ik er mee om, moet ik nu anders met hem/haar communiceren en hoe dan? Om antwoord op deze vragen te krijgen, gaan we al wandelend met elkaar in gesprek, over dat wat er op dat moment speelt. Natuurlijk zijn er ook veel positieve momenten; er is een moment geweest dat u verliefd werd op uw partner. Blijf ook de mooie momenten koesteren. De eerstvolgende wandeling vindt plaats op donderdag 25 april. We verzamelen om 13.15 uur bij Schuilenburg aan de Landrechtweg 2 te Raalte. We wandelen van 13.30 – 14.30 uur. Tegen 14.30 uur zijn we terug om verder in gesprek te gaan onder het genot van een kop koffie of thee bij de Noaber. Kosten: € 1,- per kopje koffie / thee.

Wilt u meewandelen? Dan kan door u op te geven bij Herma Spoolder, consulent van Evenmens, tel 06-36403898 of mailen naar hspoolder@evenmens.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.