Home / Sallandcentraal / Wandeling in de Duursche Waarden

Wandeling in de Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op woensdag 1 mei een wandeling in de Duursche Waarden. De deelnemers lopen richting de vogelobservatiehut en komen onderweg meer te weten over de flora en fauna in het gebied.

De twee uur durende wandeling begint om 14.00 uur bij de balie van het infocentrum IJssel Den Nul. Jong en oud is welkom. Aanmelden is niet nodig. De deelnamekosten bedragen 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Neem voor meer informatie over de wandeling neem contact op met het Infocentrum IJssel Den Nul via evenementen@infocentrumijssel.nl of 0570-745040. Tip: trek waterdichte schoenen of laarzen aan en neem een verrekijker mee. Zie verder www.staatsbosbeheer.nl en www.infocentrumijssel.nl.

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.