Wandelgroep Raalte organiseert Sallandse Voorjaarstocht

RAALTE – Wandelgroep Raalte organiseert binnenkort weer de Sallandse Voorjaarstocht. Op zaterdag 18 en zondag 19 mei kunnen wandelaars hun hart weer ophalen in de omgeving van Heeten.

Deelnemers lopen over verharde en onverharde wegen. Ze kunnen kiezen uit verschillende afstanden: 10, 15, 20, 30 of 40 kilometer. Rustpauzes zijn in de routes opgenomen en honden zijn niet toegestaan.

De tocht start vanaf het terrein van de familie Lokate, aan de Oosterenkweg 16 in Heeten. Inschrijfgeld bedraagt 3,50 euro, leden van de wandelbond betalen 2,50 euro. Kijk voor meer informatie op staging2.wandelgroep-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.