Walk&Talk met Uitzendbureau Salland

RAALTE – André Duteweert, eigenaar van Uitzendbureau Salland, is maandag 8 april te gast tijdens de Walk&Talk in de bibliotheek in Raalte. André weet als geen ander welke vragen men onderweg tegen kan komen als men op zoek is naar (ander) werk. Met een frisse blik en een royale dosis boerenverstand staat hij klaar om antwoord te geven op alle vragen. Aanvang is om 9.30 uur. Deelname aan de Walk&Talk is gratis; aanmelden (wel net zo handig, maar niet verplicht) is mogelijk via staging2.bibliotheeksalland.nl of door een e-mail te sturen naar Annemarie Klöne via annemarie.klone@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.