Home / Sallandcentraal / Walk&Talk met Uitzendbureau Salland

Walk&Talk met Uitzendbureau Salland

RAALTE – André Duteweert, eigenaar van Uitzendbureau Salland, is maandag 8 april te gast tijdens de Walk&Talk in de bibliotheek in Raalte. André weet als geen ander welke vragen men onderweg tegen kan komen als men op zoek is naar (ander) werk. Met een frisse blik en een royale dosis boerenverstand staat hij klaar om antwoord te geven op alle vragen. Aanvang is om 9.30 uur. Deelname aan de Walk&Talk is gratis; aanmelden (wel net zo handig, maar niet verplicht) is mogelijk via www.bibliotheeksalland.nl of door een e-mail te sturen naar Annemarie Klöne via annemarie.klone@bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.