Fucking Fruitflies halen mooi bedrag op voor goed doel

RAALTE – Het optreden van The Fucking Fruitflies in Zaal Zwakenberg in Raalte heeft afgelopen zaterdag 350 euro opgebracht voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. De voormalige schoolband van het FRC was speciaal voor dit benefietconcert weer bij elkaar gekomen.

De mannen zijn inmiddels een paar jaartjes ouder; de meeste bandleden zijn al achterin de 40. Zo’n honderd bezoekers kwamen af op het optreden. “Kinderen, jongeren, ouderen, alle leeftijden waren vertegenwoordigd”, vertelt drummer William Benitez. De mannen speelden nummers van onder andere de Stones, Brood, The Black Crowes en Fatal Flowers.

Foto: Stefan Kemper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.