Voorjaarstocht van FTC Heikera

HEINO – Fietstoerclub Heikera uit Heino presenteert op zondag 28 april de jaarlijkse Dreamplafonds Voorjaarstocht. De start en finish van dit NTFU-evenement (voor wielrenners en plezierfietsers) is bij zaal BijNe9en aan de Canadastraat 9 in Heino. Afwisselende landschappen en oude klinkerweggetjes maken deze fietstocht weer tot een echte voorjaarsklassieker.

Er is keuze uit afstanden van 45, 60 en 100 kilometer. Alle routes zijn met pijlen uitgezet. De inschrijving van de 100 kilometer is tussen 8.00 en 12.00 uur en van de 45 en de 60 kilometer tussen 9.00 en 12.00 uur. Sluitingstijd en eindcontrole: 16.30 uur.

De route van 45 km vertrekt vanuit Heino richting Luttenberg en maakt een afslag richting Mariënheem. Van daaruit leidt de route over Schoonheten richting Heeten, waar een pauze volgt. Vervolgens gaat de route verder richting Wesepe, Middel en de Boerhaar. Daarna leidt de route via het buitengebied van de Elshof weer huiswaarts.
De fietsers van de 60 km maken vanaf Schoonheten een ommetje via Nieuw Heeten richting Wesepe, waar een pauze genomen kan worden. Van hieruit vertrekken de fietsers via het buitengebied van Wesepe richting Middel waar ze weer aansluiten op de 45 km route.

De 100 km leidt vanaf Nieuw Heeten Richting Haarle. De Sallandse Heuvelrug ligt al in het zicht en staat ook op het programma. Vanuit Nijverdal fietsen de deelnemers vervolgens richting Holten en vanuit hier gaat het via Dijkerhoek en Okkenbroek richting Oude Molen. In Bathmen wacht een rustplek. Daarna fietsen de deelnemers richting Lettele en Heeten, waar ze weer aansluiten op de route van de 60 km.

De deelnamekosten bedragen 5 euro (4 euro voor NTFU-leden). Voor meer informatie neem contact op met toerleider Ruben Heuven, v.d. Capellenweg 42 in Heino, mob. 06-35110377 of neem een kijkje op de website staging2.heikera.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.