Home / Sallandcentraal / Voorjaarsmarkt bij DeBuut

Voorjaarsmarkt bij DeBuut

RAALTE -op zaterdag 20 april houdt Buurtcentrum DeBuut een voorjaarsmarkt. Van 10.00 tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom op Swaenewoerd 1a in Raalte (naast woonzorglocatie Swaenewoerd). Een groep medewerkers en vrijwilligers van ZGR, en de Parabool hebben hard gewerkt om er een gezellig evenement van te maken. Bezoekers kunnen o.a. inkopen doen bij één van de vele lokale ondernemers en hobbyisten en genieten van de muzikale omlijsting, en lekkernijen. In het Grand Café wordt gezorgd voor koffie, thee, en een drankje. Bij mooi weer is het terras open.

Ondernemers en hobbyisten die het leuk vinden om deze dag, hun producten te verkopen kunnen zich nog aanmelden bij de gastvrouw van DeBuut via info@buurtcentrumdebuut.nl of telefonisch via 088 6564120. Deelnamekosten betreffen 20 euro per kraam, incl. btw.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.