Tweede editie Word Wijs in het Blagenparadijs

RAALTE – Op woensdag 3 april organiseren Marieke Elders, opvoedondersteuner en Mieke Schaftenaar, Oefentherapeut Cesar, bekkenoefentherapeut en slaapoefentherapeut, voor de tweede keer het Word Wijs evenement. Dit jaar met nog meer deelnemers dan vorig jaar én er worden doorlopend workshops gegeven over voeding, babymassage en het kinderbrein. Een gratis evenement over ontwikkeling en opvoeden. Voor zwangeren, ouders en verzorgers een hele mooie manier om laagdrempelig informatie te verkrijgen over bijvoorbeeld voeding, beweging, spraak, slapen en nog veel meer.

Veel jonge ouders hebben vragen en onzekerheden en weten niet altijd waar ze terecht kunnen met hun vragen. Dit evenement is een mooie gelegenheid om vragen te stellen en om ervaringen te delen met andere jonge ouders. Terwijl de kinderen lekker spelen, kan men onder het genot van een kopje koffie, alles bekijken en eventuele vragen stellen aan de professionals. Het evenement krijgt een bijzonder tintje doordat de wethouder, mevrouw Toeter, om 9.30 uur de opening zal verrichten. Aanvang: 9.30 uur tot 11.30 uur in de Flierefluiter aan de Raarhoeksweg 49 te Raalte. Voor meer informatie zie de Facebookpagina van Word wijs, of mail naar mieke@cesar-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.