Tweede editie dorpsquiz voor senioren

RAALTE – ZGR presenteert op woensdag 8 mei een gratis dorpsquiz voor senioren uit Raalte en omgeving. Die vindt tussen 9.30 en 12.00 uur plaats in het Annahuis. Een leuke manier om elkaar te ontmoeten, zo bleek uit de reacties op de eerste dorpsquiz. Tevens kunnen de deelnemers alvast oefenen voor de grote dorpsquiz voor alle inwoners van Raalte die later dit jaar georganiseerd wordt. Voor de tweede editie van de dorpsquiz is de vraagstelling wat aangepast. Er staan meer vragen over Raalte van toen en nu op het programma. Tablets en spelprogramma’s worden ingezet om een deel van de vragen digitaal te stellen. De Historische Vereniging Raalte heeft foto- en beeldmateriaal ter beschikking gesteld. Door de fotoherkenningsvragen en meerkeuzevragen maken ook deelnemers waarvan het geheugen niet zo snel meer is kans op de hoofdprijs: een maaltijd voor twee personen in Buurtcentrum DeBuut. De koffie staat klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.