Twee biosavonden van FilmHuisRaalte

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont het komende weekend twee films in het Annahuis in Raalte. Op vrijdag 12 april staat de film ‘Girl’ op het programma; op zaterdag 13 april volgt ‘Bohemian Rhapsody’. Girl is de debuutspeelfilm van Lukas Dhont die het scenario schreef samen met Angelo Tijssens. Dhont kwam op het idee toen hij een artikel las over een jong meisje dat ballerina wilde worden, maar geboren was in een jongenslichaam. In de film heet ze Lara. Haar leven wordt gedomineerd door het innemen van hormoonblokkers en vooral ook wachten: wachten op vrouwelijke hormoontherapie en chirurgie die uiteindelijk eindelijk haar geslacht zal afstemmen op haar vrouwelijke identiteit. Het verhaal van Bohemian Rhapsody, een van de meest succesvolle speelfilms van de afgelopen jaren, mag bekend heten. De kijkers volgen Freddie Mercury die successen boekt als zanger van Queen.

Aanvang is beide keren om 20.00 uur. Kaarten (à 7 euro) zijn verkrijgbaar bij de Parabool of via staging2.filmhuisraalte.nl of info@filmhuisraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.