Tuin Swaenewoerd Raalte wordt pluktuin voor de buurt

RAALTE – De wens van de bewoners van ZGR Swaenewoerd is helder: graag zien zij een bloeiende tuin met veel bloemen en fruit uit eigen tuin. Komend najaar wordt hier gehoor aan geven door samen met buurtbewoners en geïnteresseerden een buurtpluktuin te realiseren in de binnentuin van Swaenewoerd. Een tuin die toegankelijk is voor iedereen, mogelijk gemaakt door samenwerking van Raalte plukt!, Groei & Bloei Salland, ZGR, Salland Wonen en met subsidies vanuit de Gemeente Raalte, VSB fonds en Provincie Overijssel.

Op vrijdag 10 mei vanaf 14.30 uur wordt dit bijzondere initiatief ingeluid. Alle buurtbewoners en geïnteresseerden worden uitgenodigd om een stukje tuin te bewerken en daar bloemzaad te zaaien, zodat al deze zomer genoten kan worden van een bloeiend Swaenewoerd.

1 REACTIE

  1. Help jij mee? Voor bloemzaad, een hapje en een drankje wordt gezorgd! Meld je aan via raalteplukt@gmail.com

    Ook vertelt Raalte Plukt die dag meer over de plannen voor het realiseren van de buurtpluktuin, waarbij alle buurtbewoners kunnen meeprofiteren van de oogst. Wil jij meer weten hierover, meedenken en/of helpen met de uitvoering van deze plannen?

    Heel welkom! Stuur een e-mail met je gegevens naar: raalteplukt@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.