Home / Sallandcentraal / Trainingen voor mini triathlon in Heeten

Trainingen voor mini triathlon in Heeten

HEETEN – Heeten in Beweging presenteert op zaterdag 13 juli voor de tweede keer een mini triatlon. Die bestaat uit 300 meter zwemmen, negen kilometer mountainbiken en drie kilometer hardlopen. Sportievelingen kunnen meedoen als individu, maar ook als team van drie deelnemers. Als trio nemen de deelnemers ieder een onderdeel voor hun rekening.

Om goed beslagen aan de start te kunnen verschijnen, houdt Heeten in Beweging van 21 mei tot 9 juli in totaal acht trainingsavonden (19.30-20.30 uur). De deelnemers in spe kunnen oefenen in zwemmen, mountainbiken en hardlopen. Voor leden van Heeten in Beweging is deelname gratis. Niet-leden betalen voor acht clinics 30 euro per persoon inclusief startbewijs. Voor losse clinics betaalt men 5 euro per keer. De kosten voor deelname aan de minitriatlon bedragen 10 euro per individu en per trio. Minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar. Belangstellenden die mee willen doen aan de trainingsavonden kunnen zich tot maandag 6 mei melden via heeteninbeweging1@gmail.com of bellen naar: 0572-381706.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.