Training Mindfulness in Raalte

RAALTE – Impluz biedt vanaf 15 april, in samenwerking met het Vrijwilligerspunt, de gratis training ‘kennismaken met Mindfulness’ aan in Centraal Hart in Raalte. De cursus heeft als doel inwoners van de gemeente Raalte te laten kennismaken met mindfulness, te leren omgaan met stress en te leren leven in het ‘hier en nu’ . De training bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. De deelnemers maken kennis met mindfulness oefeningen zoals adem- en bewegingsoefeningen. Ook worden ervaringen uitgewisseld. De training gaat van start op 15 april van 9.30 tot 11.30 uur. Voor meer informatie en/of aanmelding kan men contact opnemen met het secretariaat van Impluz, tel. 0570-604900, e-mail info@impluz.nl of een kijkje nemen op staging2.impluz.nl/cursussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.