Home / Sallandcentraal / Tienerinloop in TraXX Raalte

Tienerinloop in TraXX Raalte

RAALTE – Sinds januari is de tienerdisco van TraXX veranderd in een tienerinloop. Elke eerste vrijdag van de maand zijn de kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool van 18.30 tot 21.30 uur welkom. De eerstvolgende avond is op vrijdag 5 april. De entree is gratis.

De jonge bezoekers kunnen gebruik maken van het aanwezige spelmateriaal, darten, tafeltennissen, gamen, bordspelen, tv kijken of gewoon gezellig samen zijn met vrienden of klasgenoten. Daarnaast is het ook mogelijk om deze avond armbanden te maken.

Gezien het tijdstip en de leeftijd van de bezoekers blijft de deur tijdens de inloop gesloten. Eerder naar huis of later komen, helemaal geen probleem, zolang de beroepskracht hiervan op de hoogte is en in overleg met ouder(s) en/of verzorger(s). Voor meer informatie mail naar b.tavares@wijz.nu of bel 06-12507703.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.