The Shoplifters bij FilmHuisRaalte

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 26 april de Japanse film ‘The Shoplifters’ in het Annahuis.

Het verhaal handelt over Osamu en zijn zoon Shota, die regelmatig stelen uit winkels. Op een dag komen ze de jonge Yuri tegen, die in het gure weer buiten moet overleven. Osamu’s vrouw Nobuyo aarzelt aanvankelijk om het meisje in hun midden op te nemen, maar bindt uiteindelijk in. Ondanks dat het gezin het financieel niet breed heeft en zich daarom richt op winkeldiefstallen, lijken ze samen een gelukkig leven te hebben. Dit verandert wanneer een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt.

The Shoplifters is een film van regisseur Hirokazu Koreeda, een succesvolle verteller van het drama in het leven van de gewone Japanner. Hirokazu wist met zijn films 45 prijzen in de wacht te slepen zoals voor ‘Nobody Knows’ (2014), ‘Soshite chichi ni naru’ (2013) en ‘The Third Murder’ (2017). Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro zijn te koop bij de Parabool. Kaarten reserveren kan via staging2.filmhuisraalte.nl of via info@filmhuisraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.