Home / Sallandcentraal / The Shoplifters bij FilmHuisRaalte

The Shoplifters bij FilmHuisRaalte

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 26 april de Japanse film ‘The Shoplifters’ in het Annahuis.

Het verhaal handelt over Osamu en zijn zoon Shota, die regelmatig stelen uit winkels. Op een dag komen ze de jonge Yuri tegen, die in het gure weer buiten moet overleven. Osamu’s vrouw Nobuyo aarzelt aanvankelijk om het meisje in hun midden op te nemen, maar bindt uiteindelijk in. Ondanks dat het gezin het financieel niet breed heeft en zich daarom richt op winkeldiefstallen, lijken ze samen een gelukkig leven te hebben. Dit verandert wanneer een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt.

The Shoplifters is een film van regisseur Hirokazu Koreeda, een succesvolle verteller van het drama in het leven van de gewone Japanner. Hirokazu wist met zijn films 45 prijzen in de wacht te slepen zoals voor ‘Nobody Knows’ (2014), ‘Soshite chichi ni naru’ (2013) en ‘The Third Murder’ (2017). Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro zijn te koop bij de Parabool. Kaarten reserveren kan via www.filmhuisraalte.nl of via info@filmhuisraalte.nl.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.