Colin uit Heino pakt brons op NK typen

RAALTE – Colin Besselsen uit Heino is afgelopen zaterdag derde geworden bij het NK typen in het Polman Stadion in Almelo. Hij behaalde 307 aanslagen per minuut met nul fouten in de leeftijdscategorie jeugd tot en met 13 jaar. Ter vergelijking: de winnaar had 380 aanslagen per minuut.

Colin is leerling van Mariëtte Tesselhof van Tesselhof Opleidingen in Raalte. Ze wist met haar studenten meerdere prijzen binnen te slepen. Bij de Estafette, waarbij drie deelnemers achter elkaar steeds drie minuten en twintig seconden moeten typen, was zowel de eerste als de tweede plaats voor teams van Tesselhof. De eerste prijs was voor het team van Colin Besselsen, Maurits Mulderije en Noud van Eijk uit Heino. De tweede prijs was voor het team van Kina Huisman en Lindy Bendijk uit Lemele en Linde Reimert uit Raalte. Bij de Opleiders werd Tesselhof Opleidingen tweede.

Het erepodium van de Estafette. Foto: Annet Schoorlemmer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.