Ten Broeke Open Volleybaltoernooi in Lemelerveld

LEMELERVELD – Het is weer zover, het grootst in de wijde omtrek en nu al voor de vierenveertigste keer: het Ten Broeke Open Volleybaltoernooi. Zoals altijd wordt het toernooi georganiseerd door Volleybalvereniging De Bevers en dit jaar zal het plaatsvinden van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juni. Al maanden lang zijn de ogen van menig Lemelervelder gericht op dit gezellige feest en minstens net zo lang zijn vrijwilligers al bezig met de voorbereidingen ervoor. Het enige wat nu nog ontbreekt, zijn een paar enthousiaste deelnemers.

Dat zijn er echter niet zomaar een paar. Vorig jaar hebben maar liefst 135 teams meegedaan. Ieder­een die een team kan samenstellen van acht tot twaalf personen, kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd team, damesteam, herenteam, jeugd 1-team (groep vijf en zes van de basisschool), jeugd 2-team (groep zeven en acht van de basis­school) of een jeugd 3-team (t/m zestien jaar).

Speciaal voor kinderen van groep één t/m groep vier wordt tijdens het toernooi op woensdagmiddag 19 juni weer het Mini Bever Spelletjestoernooi georganiseerd. Alle kinderen uit de eerste vier groepen van de basisschool zijn van harte welkom om 13.30 uur op het terrein van het Open Volleybaltoernooi. De minicommissie van De Bevers heeft speciaal voor hen een leuk spelletjescircuit uitgezet. Na een korte uitleg wordt om 14.00 uur met de spelletjes begonnen. De middag is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Er zijn geen kosten aan verbonden. De aanmelding vindt plaats via de basisscholen.

Een tijdi­ge in­schrijving is gezien de te verwachten deelname erg belangrijk: wie het eerst komt, het eerst maalt! Inschrijven gaat weer op dezelfde manier als vorig jaar. Ga voor het online inschrijven van je team naar staging2.tenbroeke.nl waar ook alle informatie over het inschrijven te vinden is. De inschrijving sluit op 30 april.

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.