Team Tineke opnieuw de Mont Ventoux op

WIJHE – Team Tineke uit Wijhe doet op 29 mei opnieuw mee aan de Tour du ALS. Onder het motto ‘samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen ieder jaar honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS patiënten de Mont Ventoux in Zuid Frankrijk om geld op te halen in de strijd tegen ALS.

Team Tineke komt voort uit de Wijhese fietsgroep Zwakenberg. Toen de leden twee jaar geleden werden geconfronteerd met het nieuws dat Tineke Jansen, de partner van een van hen, was gediagnosticeerd met ALS, besloten ze mee te doen aan de Tour du ALS. De eerste keer was een groot succes. Met diverse acties werd in totaal 36.000 euro opgehaald. Tineke is inmiddels overleden aan de gevolgen van de ziekte. Dit jaar organiseert Team Tineke in samenwerking met AH Boomgaard Wijhe en AH Raalte een statiegeldactie. Bij inlevering van lege statiegeldflessen en kratten kan men de bon(nen) deponeren in de daarvoor bestemde bus. Daarnaast zijn de leden ook weer van de partij op de Koningsmarkt in Wijhe. Daar verkopen ze in samenwerking met de Parabool in Broekland Koningskoeken.

Financiële bijdragen zijn welkom via staging2.tourduals.nl (Team Tineke). Team Tineke.

(V.l.n.r. André Assink, Hilde Jansen, Han Jansen, Stef Nijboer en Bert van Leussen. Jasper Nijhuis ontbreekt op de foto.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.