Raalte Wandelgemeente 2019 – Stem mee!

RAALTE – Raalte is een van de drie genomineerden voor de titel Wandelgemeente 2019. De verkiezing daarvoor is uitgeschreven door wandelkrant Te Voet. Zonder andere kandidaten tekort te doen, meent de organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse dat de gemeente Raalte deze titel verdient. De routes van de SW4D liggen voor het grootste gedeelte binnen de gemeente Raalte en de duizenden deelnemers roemen de prachtige wandelomgeving.

Stem mee op de site van Te Voet en bezorg Raalte de titel Wandelgemeente 2019.

https://tevoetonline.nl/specials/wandelgemeente-van-het-jaar/wandelgemeente-van-het-jaar-2019-genomineerden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.