SV Broekland start nieuw dameselftal

BROEKLAND – “Voetballen bij ons is gezellig én fanatiek!” aldus de dames van SV Broekland. Met deze boodschap is het damesteam een campagne gestart om leden te werven voor het nieuwe voetbalseizoen. Vanaf augustus spelen de dames namelijk in twee competities: elf-tegen-elf en zeven-tegen-zeven.

Momenteel speelt het dameselftal op zondag in een elf-tegen-elf competitie in de vierde klasse. Vanaf augustus komt daar een team voor zeven-tegen-zeven bij. “Een aantal speelsters kwam met dit verzoek en in overleg met de vereniging is besloten om een nieuw team te starten. Voor beide teams zoeken we nu nieuwe speelsters,” aldus coaches Robert en Erik.

Gezelligheid en ambitie

Beide teams trainen op woensdagavond en voor de fanatiekelingen is er ook op vrijdag een training. Het reguliere damesteam speelt haar thuiswedstrijden op zondag, terwijl het zeven-tegen-zeven elftal, thuiswedstrijden op vrijdagavond speelt. De dames worden begeleid door twee gemotiveerde coaches en een trainer. “Het belangrijkste is natuurlijk dat de teams gezellig, enthousiast en betrokken zijn, maar we zijn ook fanatiek. Tijdens wedstrijden zijn we ambitieus en daarbuiten is er veel gezelligheid,” zeggen Robert en Erik.

“Leuke afwisselende trainingen, een divers team met speelsters van verschillende leeftijden, uit verschillende Sallandse dorpen én de fijne sfeer,” volgens de dames van Broekland allemaal redenen waarom voetballen bij SV Broekland zo leuk is. Het team roept meiden en dames die van gezelligheid houden en sportief zijn dan ook op, om een keer mee te trainen en zich aan te melden. Robert en Erik: “Ook meiden en dames die nog nooit gevoetbald hebben zijn van harte welkom!”

Voor meer informatie over voetballen bij SV Broekland kan er contact worden opgenomen met Robert: info@brandsofjewels.nl of Erik: 8131th8@hetnet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.