Home / Nieuws / Streekderby Rohda Raalte – VV Heino

Streekderby Rohda Raalte – VV Heino

RAALTE/HEINO – Over ruim een week staat de streekderby tussen Rohda Raalte en VV Heino weer op de agenda. Op paaszaterdag 20 april wordt de wedstrijd op sportpark Tijenraan om 19:00 uur afgetrapt. De wedstrijd leeft enorm onder de leden en supporters van beide verenigingen. Rohda Raalte is de punten nodig om bovenin mee te blijven draaien en VV Heino is de punten hard nodig om afstand te nemen van de degradatiezone.

Kom op de fiets

Mede door andere sportactiviteiten op sportpark Tijenraan is er beperkte parkeergelegenheid en wij vragen de supporters van beide verenigingen dan ook nadrukkelijk om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Voorverkoop

Net als de voorgaande jaren kunnen kaartjes bij de Smulbaai, (Canadastraat 16, Heino) in de voorverkoop gekocht worden. Dit voorkomt lange wachtrijen bij het betreden van het terrein van Rohda Raalte. De kaartjes kosten 5 euro en 2,50 euro voor kinderen en 65+ers.

Kassa

De kassa bij Rohda Raalte is om 18:00 geopend. Bij de ingang zijn er twee stromen: één voor leden en voorverkooptickets en één voor mensen die nog geen kaartje hebben. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee voor de entree. Voor Rohda Raalte leden geldt: neem je ledenpas mee.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.