STOUT! Jeans opent na flinke uitbreiding opnieuw de deuren

RAALTE – STOUT! Jeans opent op vrijdag 12 april op feestelijke wijze de deuren van het vernieuwde pand aan de Herenstraat in Raalte. Het aangrenzende pand (waarin eerder Ter Stal was gevestigd) is bij de winkel aangetrokken en daarmee is de verkoopvloeroppervlakte verdubbeld. “Dit is wat we al heel lang wilden” zegt Peter Stoute die samen met zijn vrouw Willemien eigenaar is van zes filialen van STOUT! Jeans.

“Het pand naast ons stond al een tijdje leeg. En we dachten: ‘Dit is het moment als we onze merken nog beter willen neerzetten, meer beleving willen creëren en een nog betere merkpresentatie willen bieden’. Tevens is ons magazijn een stuk uitgebreid.”

Het interieur van de winkel heeft een flinke metamorfose ondergaan. De vloer is een stuk lichter gemaakt evenals het plafond en de muren. Het industriële sfeertje heeft plaats gemaakt voor een wat cleanere uitstraling. Daarbij maakt STOUT! Jeans gebruik van diverse sfeerelementen zoals accentkleuren en podia, afgemaakt met planten. De vergrote collectie wordt duidelijker gepresenteerd en er zijn meer paskamers bijgekomen. De winkel heeft straks twee ingangen: een voor de herenkant en een voor de dameskant. De beide afdelingen zijn overigens intern niet strikt gescheiden. In de nieuwe winkel zijn er speciale ‘shop in shops’ van de merken Only, Jack & Jones en Only & Sons. Met een eigen uitstraling en een zeer uitgebreide collectie per merk. Elke week komen hier nieuwe items binnen.
Naast de bestaande damesmodecollectie met merken als Vila, Vero Moda, ICHI, Sisterspoint, LTB, Pieces, Saint Tropez, M.O.D Jeans, Cup of Joe Jeans en lofty Manner introduceert STOUT! Jeans ook de merken NA-KD en I.CONI.K. Daarnaast biedt de zaak nu ook betaalbare sieraden van het merk My Jewellery aan: kettingen, oorbellen en armbandjes.

Voor de heren biedt de zaak naast de vertrouwde merken Cars, Gabbiano, Petrol, Twinlife nu ook de sportieve modemerken Black Bananas en Malelions. De opening wordt gevierd met diverse aanbiedingen en 10 procent korting op de gehele collectie in het openingsweekend: 12 en 13 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.