Stofwolken bij autorodeo op de Boerhaar

BOERHAAR – Het KPJ Feestweekend op de Boerhaar is goed verlopen. Vrijdag was het warmdraaien. Circa driehonderd bezoekers keken naar shows van Harten 10, Poar Neem’n en Ronnie Ruysdael. “Dat aantal hadden we van tevoren wel zo’n beetje verwacht”, vertelt Jasper Hutten namens de organisatie.

“Natuurlijk gaan we voor een volle tent, maar de vrijdagavond blijft lastig. Dat geldt voor alle feesten.” Het zaterdagavondprogramma mocht rekenen op circa zevenhonderd bezoekers en de jaarlijkse autorodeo op zondag trok ongeveer duizend mensen.

“Geen incidenten, maar wel een heleboel stof”, stelt Jasper. “De baan was iets droger dan we hadden verwacht, dat leidde tot stofwolken.”

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.