Stekjesmarkt bij Iets van de weg

LIERDERHOLTHUIS – Op zaterdag 4 mei wordt de jaarlijkse Heinose stekjesmakt georganiseerd. Het is de hoogste tijd om de aardbeien in de moestuin te planten of de voorjaarsbloeiers in de potten op het terras te zetten. Bij Iets van de weg (voorheen Zuz & zo) kan men dan goed terecht.

Op de markt is gevarieerd plantgoed te koop. De boerderij heeft een ruim assortiment vaste planten, groenten, kleinfruit, kruiden en zomerbloeiers gekweekt. Kruidentuin Allegaardje uit Heino is ook weer present en maakt daarmee het aanbod nog ruimer. Dit jaar is er ook biologische compost, tuinaarde en potgrond te koop. Als vanouds zijn er ook vrolijke voorjaarsbloeiers en perkplanten te koop. De imker van de boerderij geeft informatie over de bijenhouderij en houdt ‘open huis’ in de kast.

Wie zelf stekjes of jonge plantjes aan de man wil brengen mag op het erf van de boerderij (gratis) zijn gang gaan. Het motto is ‘hoe meer hoe beter’. Uiteraard is het terras open voor een kopje koffie en een kleine proeverij. De winkel van Iets van de weg verkoopt vanaf 4 mei weer een klein assortiment meel van Bökkers Mölle.

De stekjesmarkt van Iets is open van 10.00 tot 13.00 uur. De boerderij ligt aan de Nieuwe Wetering 1 in Lierderholthuis. De koffie staat klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.